OM OSS

 

Edsholmen Invest är ett värmländskt investmentbolag baserat i Karlstad. Vi har en personlig prägel där vi tillsammans med engagerade företagare vill bygga framgångsrika verksamheter. Vår roll kan variera utifrån behov. Tillsammans formar vi ett gott och givande samarbete som ger företaget bästa möjliga utveckling.

Kanske är din idé fulländad i tanken, men utförandet stoppas av farhågor kring byråkrati, bokföring, marknadsföring, försäljning eller rent strategiarbete. Det tycker vi är synd. Vi är övertygade om att det finns massor av potentiella företagare ibland oss, och det är här vi vill komma in som en hjälpande hand. Låt oss börja resan tillsammans!

Vi är inte ett stort okänsligt investmentbolag med resultat och avkastning som vår enda ledstjärna. Inte heller är vi känslokalla och oengagerade i den dagliga verksamheten. Tvärtom. Vi är alla jordnära människor som söker en kemi med de vi arbetar med. Det måste kännas bra och roligt för alla inblandade. Vi åtar oss endast uppdrag där vi känner att vi kan bidra och där företaget arbetar med sådant som vi brinner för, som får oss att ge allt för att företaget ska lyfta. Avkastning och resultat är förstås en förhoppning, men vi är inte förblindade av att endast söka företag som redan idag uppvisar ett gott resultat.

Vi åtar oss nämligen allt ifrån ej uppstartade företag på idéplanet, till redan rullande företag som behöver ytterligare lyft med antingen finansiella medel eller erfarenhet för att ta det där extra steget. Vi är öppna för alla tankar och du behöver inte känna att din idé eller ditt företag är unikt. Att uppfinna något helt unikt och nytt må vara en dröm, men ofta räcker det med att befinna sig i en redan befintlig bransch där du och kanske vi tillsammans kan erbjuda det där lilla extra.

Det ska vara roligt att arbeta tillsammans. Lagarbete och kamratskap är viktigt för oss. Med goda sunda relationer och en glad och positiv arbetsmiljö kommer resultaten ofta som en naturlig följd.